Az Opalescence™ kifejlesztésének története

„Apa, fehérebb fogakat szeretnék! Apa, fehérebb fogakat szeretnék!“

Jaleena (Dr. Fischer lánya) rendkívül kitartó volt. Folyamatosan kivagdosta a fogfehérítésről szóló reklámokat a szaklapokból, és rendre apja éjjeliszekrényén hagyta őket kézzel írott „emlékeztető” cédulák kíséretében. A 14 éves Jaleena elszántsága apja gondolatait folyamatosan egy olyan termék kifejlesztésére irányította, amelynek eredménye később Opalescence néven vált ismertté világszerte.

„Légy türelemmel, kedvesem, már dolgozom valamin…” mondta lányának Dr. Fischer.

Az Ultradent kutatási részlegén Dr. Fischer fáradhatatlanul munkálkodott az általa megálmodott fehérítőanyag megvalósításán. Tudta, hogy egy ragacsos, viszkózus állag szükséges ahhoz, hogy a zselé a helyén maradjon, így az nem folyik ki a sínből a lágy szövetekre.

A leghatékonyabb egy folyamatos peroxid-felszabadulást biztosító formula lenne, valamint egy vékony fóliasín rezervoárokkal, hogy a viselési idő alatt minél nagyobb mennyiségű anyag érintkezhessen a fogfelszínnel.

1991-ben, egy este, amikor Fischer és csapata végre elégedett volt a fehérítőanyaggal, hazavitte azt Jaleenának, és megkérte őt, hogy a zselével megtöltött sínt viselje egész éjszaka. Másnap reggel, mikor együtt levették a sínt, azonnal látszott az eredmény: Jaleena fogszíne A3-ról A1-re világosodott.

Ennek, a mindkettőjük számára jelentőségteljes reggelnek immár 25 éve. Ezalatt az időszak alatt az Opalescence egyetlen, viszkózus 10% karbamid-peroxid tartalmú zseléből – fehérítőanyagok széles palettájává bővült. Az Opalescence a fehérebb fogak által több millió embert segített hozzá az önbizalom növekedéséhez és az életminőség javulásához.

Tegye Ön is elérhetővé ezt az érzést páciensei számára!

Az Opalescence™ termékcsalád alakulása a kezdetektől, 1990-től.