Általános szállítási feltételek

 1. Árak

A katalógusban/szórólapon/weboldalon szereplő árak Forintban értendőek, tartalmazzák a hatályos törvények szerinti 27%-os ÁFA-t. Az árak a következő katalógus/szórólap megjelenéséig érvényesek, fenntartjuk azonban az időközbeni árváltoztatás jogát. Erről Vevőinket legkésőbb a megrendelés visszaigazolásakor tájékoztatjuk. Az árváltoztatás időpontjáig leadott megrendelésekre az addig érvényben volt árjegyzék árai az irányadóak.

2. Megrendelés

A megrendelés történhet telefonon, weboldalról, e-mailben, vagy – rendezvényeken – személyesen. A rendelés visszaigazolása szóban is történhet.

3. Szállítás

Minimális rendelési érték nincs. Bruttó 100.000 Ft feletti egyszeri rendelési érték felett a szállítási költséget átvállaljuk. Ez alatt az érték alatt szállítási költséget számítunk fel, amely a következőképpen alakul:

Átutalásos számla esetén: 950.-Ft
Átutalásos számla esetén, délelőtti kiszállítással (8-12h): 1410.-Ft
Utánvéttel: 1575.-Ft
Délelőtti utánvétes csomag (8-12h): 2040.-Ft
(Délelőtti kiszállítást a GLS csak a megjelölt városokba teljesít)

Költségmentes minden utánszállítás, függetlenül az eredeti rendelés értékétől.

4. Fizetés

A számla eredeti példánya a csomagban található. A fizetés utánvéttel (a GLS futárnak fizetve csomagátvételkor) vagy 8 napon belül banki átutalással teljesítendő. A fizetés akkor tekinthető teljesítettnek, amikor a számla ellenértéke jóváírásra kerül bankszámlánkon.

Késedelmes fizetés esetén a mindenkori jegybanki kamat kétszeresének megfelelő összeget számítunk fel késedelmi kamatként.

Fenntartjuk a jogot, hogy – nyitott lejárt számla esetén – a megrendelés visszaigazolásakor a fizetési módot utánvétre vagy előreutalásra módosítsuk. A fizetési mód változásáról a vevőinket legkésőbb a megrendelést követően, de mindenképpen még a szállítást megelőzően tájékoztatjuk.

5. Áruvisszaküldési jog

Az általunk szállított árura a Vevőt – az áruátvételt követő 14 napon belül – visszaküldési jog illeti meg. Amennyiben a Vevő 14 napon belül – sértetlen és bontatlan csomagolásban, a visszaküldés okát írásban vagy telefonon keresztül megnevezve – visszaküldi az árut, a Vevő kívánságának megfelelően kicseréljük, vagy a vételárat jóváírjuk.

Visszaküldési cím:
Atlantic Dental Company Kft. (ADC)

1085 Budapest, József krt. 23. mfsz2.

6. Garancia

Az Atlantic Dental Company Kft. az általa szállított termékekre a törvény által előírt garanciális időt biztosítja. Amennyiben a termék gyártója hosszabb garanciális időt vállal, úgy ezt a hosszabb garanciális időt biztosítjuk a Vevőinknek.

7. Tulajdonjog fenntartása

A leszállított áru a vételár kiegyenlítéséig az Atlantic Dental Company Kft. tulajdonában maradnak.

8. Jogorvoslat

A nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv rendelkezései irányadóak. Jogvita esetén az Atlantic Dental Company Kft. székhelye szerinti illetékes Bíróság bír kizárólagos hatáskörrel és illetékességgel.

9. Egyéb

A katalógus utánnyomása, sokszorosítása, részben vagy egészben történő felhasználása kizárólag az Atlantic Dental Company Kft. engedélyével történhet.

Az esetleges elírásokért, nyomdai hibákért nem vállalunk felelősséget.