Opalescence™ Boost™

32 575Ft

Mennyiség:

Kategóriák: ,

Leírás

Rendelői fogfehérítő – Orvostechnikai eszköz

40% hidrogén-peroxid tartalmú, nagyhatású rendelői fogfehérítő zselé. Az Opalescence Boost használata sokkal konzervatívabb módja a sötéten elszíneződött fogak (trauma, gyógyszeres kezelések, fluorosis, tetracycline, stb. okok által kiváltott elszíneződések) kezelésének, mint a koronák vagy héjak készítése.

Az egyik fecskendőből a másik fecskendőbe való áttöltés útján történő keverési módszer minden felhelyezéskor friss anyagot biztosít. Az egyik fecskendő tartalmazza a speciális kémiai aktivátort, 1,1% fluort és 3% kálium-nitrátot érzékenység csökkentőt, a másik pedig a hidrogén-peroxidot. Összekeverésük után az Opalescence Boost azonnal használható.

Az OpalDam Green ínyvédő hab egyedülálló, fényvisszaverő szemcséket tartalmazó, passzívan tapadó fényre kötő gyanta. A metakrilát bázisú anyag megfelelően erős védőgátat biztosít, ugyanakkor könnyen eltávolítható a fogközökből és az alámenős területekről.

Indikációk: A nagyhatású fehérítő kizárólag a rendelőben a fogorvos által használható, egy – vagy több fog –, esetenként egy fog bizonyos részének gyors kifehérítésére. Devitalizált fogak intrakoronális fehérítéséhez is alkalmazható.

A készlet tartalma: 2 x 1,2ml Opalescence Boost, 1 x 1,2ml Opaldam ínyvédő, 1 x Isoblock, applikáló végek

FIGYELEM! Felhívjuk figyelmét, hogy a módosított 40/2001. (XI. 23.) EüM rendelet értelmében fogfehérítő termékek csak fogorvosok számára értékesíthetők. Alkalmazásuk kizárólag 18 éven felülieknek történhet.

Használata az alábbi videón megtekinthető: