OraSeal™Caulking és Putty

4 705Ft

  • Kiürítés

Mennyiség:

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Tömítő és szigetelőanyag

Az OraSeal kiválóan tapad a nedves nyálrekeszhez, ínyhez és nyálkahártyához, a nedves fogfelszínhez és fémhez, stb. még víz és nyál esetén is!

Az OraSeal lezárja a nyálrekeszen keletkezett repedéseket, még a gumilepedő visszahajlása esetén is. Adagolja folyamatosan az anyagot, először a lyuk széle mentén, majd átlós irányban mindaddig, amíg a lezárás teljes lesz.

Az OraSeal Caulking olyan eseteknél is hasznos, amikor nem biztosítható megfelelő lezárás a fog- vagy gyökérfelszínen. Nyálrekeszen keletkezett repedések tömítésére is alkalmas. Lezárja a gumigát szélét, így porcelán javításnál megvédi az ínyt a savtól. Alámenős részek, implantátumrudak, preciziós rögzítőeszközök esetén megakadályozza a hidegen kötő akrilát vagy a lenyomatanyag beékelődését a résekbe. Sínek és hidak ragasztásakor megkönnyíti a cementfelesleg eltávolítását.

Az OraSeal Putty rendeltetése hasonló, de keményebb állaga miatt ezt az anyagot egyesek jobban kedvelik.

Vigye fel az OraSeal Caulkingot a Black Mini vagy a White Mac véggel, hogy kezeléskor megelőzze a mikroszivárgást a nyálrekeszen át. Formázza az anyagot benedvesített kesztyűs ujjával, nedves vattarollnival vagy műszerrel. A művelet ezután tiszta, száraz környezetben kivitelezhető.

Kiszerelés: 1,2 ml utántöltő