Rólunk

Üdvözöljük honlapunkon!

Az amerikai Ultradent cég világszerte ötletes és kiváló minőségű fogászati termékekkel látja el a fogorvosokat, immár 40 éve. A cég alapítója és vezetője Dr. Fischer maga is gyakorló fogorvos, így a mindennapos praxis során szerzett tapasztalatai sokat segítenek az új termékek kidolgozásakor, illetve a már meglévő anyagok és módszerek továbbfejlesztésénél.

Az Ultradent olyan termékek előállítására kötelezte el magát, amelyek segítségével a fogorvosok a legmagasabb szintű ellátást nyújthatják pácienseiknek. Ezek a termékek vezető helyen állnak a jelenleg kapható fogászati anyagok között, megbízható minőségükkel és egyszerű, ergonómikus felhasználhatóságukkal.

Az Ultradent cég anyagai 1995 óta Magyarországon is hozzáférhetőek a fogorvosok számára az ADC Kft.-n keresztül. Az ADC a termékek forgalmazásán túl, azok használatával kapcsolatos oktató-, és felvilágosító szolgáltatást is nyújt. Cégünk rendkívül fontosnak tartja a fogorvos kollégák véleményét, kérdéseit és javaslatait, mert ezeket figyelembe véve szeretné továbbfejleszteni és bővíteni termékeinek sorát.

Reméljük új honlapunk elnyeri tetszésüket!

A „Termékkategóriák“ címszó alatt részletesen megismerheti anyagainkat, az “ Akció“ menüpont alatt pedig nyomon követheti változó kedvezményeinket.

Regisztrálni a megrendelés végén, a „Számlázás és Szállítás” részhez érve tud majd.

Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy a módosított 40/2001. (XI. 23.) EüM rendelet értelmében csakis fogorvosokat szolgálhatunk ki. (Ez alól kivételt képez a fogkrém és szájhigiéniai termékek vásárlása.)

Megértésüket köszönjük!

Az alábbi videón megismerheti az Ultradent 40 éves történetét és betekintést tehet a gyárba, hogy hogyan is készülnek a termékek: