Amelogen™ Plus

6 115Ft

  • Kiürítés

Mennyiség:

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Kompozit tömőanyag

  • Egyszerű, megfizethető rendszer
  • Kiváló, nem süppedő állag
  • Elsőrendű polírozhatóság

Az Amelogen Plus korszerű, röntgenárnyékot adó, Bis-GMA típusú, 76 súly% töltőanyagtartalmú tömőanyag, amelyben a töltőanyag átlagos szemcsenagysága 0,7 mikron. Könnyen kezelhető, optikai tulajdonságai és polírozhatósága kiváló. Nem ragad a tömőműszerhez és nem esik össze, feldolgozása egyszerű.

Használat Az Amelogen Plus kiválóan alkalmas I-V., valamint VI. osztályú üregek helyreállítására és direkt héjak készítésére. Mivel erős és kopásálló, valamint könnyen polírozható, front- és rágófogakhoz egyaránt használható.

Egyszerű rétegezhetőség

Az Amelogen Plus egyszerű színrendszere lehetővé teszi, hogy a fogorvos esztétikus és élethű restaurációkat készíthessen a legtöbb kompozitrendszerre jellemző bonyolult rétegzési technika nélkül.

A Vita fogszínkulcs használatával válassza ki először a dentin színt, a fog alapszínét az intenzitást alapul véve. A színmeghatározáshoz legmegfelelőbb hely a fognyaki terület, mivel itt vékonyabb a zománc.

A zománcszín kiválasztásakor (fehér, semleges vagy szürke) a páciens természetes fogzománcának árnyalatát kell fi gyelembe venni. Általánosságban elmondható, hogy az Enamel White áll közel a fiatalok fogszínéhez, az Enamel Neutral jellemzi a páciensek legnagyobb részét, az Enamel Gray pedig inkább az idősek és a dohányosok fogszínéhez a megfelelő választás. Rétegzéskor a kompozit zománcszínét kissé vékonyabban kell felvinni, mint a természetes zománcréteg.

A transzlucens árnyalatokkal reprodukálható a metszőél, egyes elszíneződések és a mamelonok. Az Opaque White árnyalattal utánozhatóak a zománcfoltok, illetve csökkenthető a fog áttetszősége.

Kiszerelés: utántöltő 2,5 gr

Színek:   A1, A2, A3, A3,5, A4, A5, B1, C2, Opaque White (opaq fehér), Enamel White (zománc fehér), Enamel Neutral (zománc semleges), Enamel Gray (zománc szürke), Trans White (transz fehér), Trans Gray (transz szürke), Trans Orange (transz narancs)